Internationella glädjedagen

atheragramledarskap attityd emotionellhälsa existentiellhälsa friskfaktor glädje hälsa lycka välbefinnande Mar 20, 2024
Kvinna sträcker ut armarna mot himlen

 

Idag den 20 mars är det Internationella glädjedagen. En dag instiftad av FN som också kallas Internationella lyckodagen. Fritt fram att vara hur glad och lycklig som helst. Fritt fram att skänka andra hur stor glädje som helst också.

Glädje är inte ett resultat av det som händer oss utan ett resultat av hur vi tänker och vad vi fokuserar på. Så idag vill jag hylla glädjen. Fokus på att skapa, odla och känna glädje!

 

(Bild: pixabay/alfcermed)

Vi håller kontakten!

Vill du få tillgång till fler blogginlägg i din mejlbox? Minst en gång i kvartalet skickar jag ett mejl med inspiration och nyheter. Det kan vara texter kring ledarskap, arbetsmiljö, personlig utveckling eller tips av olika slag. Det kan också vara information om ny lagstiftning eller information om öppna kurser. Du som är intresserad är varmt välkommen att lämna din mejladress här. Genom att registrera dig ger du samtycke till att jag sparar ditt namn och din mejladress så att jag kan skicka ut nyhetsbrevet. Du kommer att få ett mejl där du bekräftar din prenumeration. Här är länk vår Integritetsskyddspolicy.